ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μήτρολου χάρισε την ισοπαλία στον Πανιώνιο

Ο Μήτρολου χάρισε την ισοπαλία στον Πανιώνιο
H AEK δεν μπόρεσε για τέταρτο συνεχές ματς να πάρει τη νίκη στην έδρα της καθώς στο 90'λεπτό ο Κώστας Μήτρογλου...

H AEK δεν μπόρεσε για τέταρτο συνεχές ματς να πάρει τη νίκη στην έδρα της καθώς στο 90'λεπτό ο Κώστας Μήτρογλου "χτύπησε" και πάλι δίνοντας ένα πολύτιμο βαθμό στον Πανιώνιο και στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη κατηγορία.

Η εικόνα του παιχνιδιού:

Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικούς κινδύνους στην εστία του Μάχο. Από την άλλη, ο Πανιώνιος με καλά αμυντική συμεριφορά διατηρούσε αρκετά εύκολα το μηδέν στην άμυνα και προσπάθούσε με τους Μήτρογλου και Ριέρα να αιφνιδιάσει την αντίπαλο του. Τελικά ένα έπτό μετά τη λήξη του ημιχρόνου, η "Ένωση" άνοιξε το σκορ όταν μετά από κόρνερ ο Μπλάκο έπειασε κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, στη συνέχεια όμως ο αργεντινός φορ επανέφερε με σέντρα τη μπάλα με το Νίκο Λυμπερόπουλο να κάνει με το κεφάλι το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την απαράδεκτη ενέργεια από τον Σίτο Ριέρα, στο 48΄λεπτό. ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης στο πρόσωπο τον Παντελή Καφέ. Ο διαιτητής Μάνταλος δεν αντιλήφθηκε το γεγονός, όπως και ο βοηθός του.H AEK δεν μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να πετύχει ένα δεύτερο γκολ το οποίο θα της εξασφάλιζε τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας όταν στο 90' λεπτό ο Μήτρογλου εκμεταλεύτηκε την ασίστ του Γκαλίτσιου και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-1.

Το γκολ του ματς:

89' Ο Γκαλίτσιος έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και ο Μήτρογλου με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

45΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και απόκρουση του Μάχο σε κεφαλιά του Μπλάνκο (την πρώτη είχε πιάσει ο Καφές), ο Αργεντινός γυρίζει ξανά την μπάλα και δίνει την ευκαιρία στον Λυμπερόπουλο -με νέα κεφαλιά από κοντά- να ανοίξει το σκορ.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπαχά, Μπλάνκο

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Νασούτι, Ματέος, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μίτσελ, Έντερ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Κβιρκβέλια, Κούκετς, Κουμορτζί, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Σαλαλί

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ