ΑΘΛΗΤΙΚΑ

‘’Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα’’

‘’Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα’’
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αποδεικνύει στην πράξη ότι μπορεί...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αποδεικνύει στην πράξη ότι μπορεί να αγκαλιάσει όλη την Ελλάδα. Η ενέργεια ‘’Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα’’, με την αποστολή αθλητικού υλικού προς τις δημοτικές αρχές των πρωτευουσών της χώρας, έχει και συνέχεια με μια ακόμη δωρεά: Ο Παναθηναϊκός θέλει όλα τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το μπάσκετ, και γι΄αυτό το λόγο δωρίζει μπάλες σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους της χώρας.

Η δωρεά φτάνει τις 11.500 μπάλες και το κόστος της ενέργειας αγγίζει τα 30.000 ευρώ. Το τμήμα μάρκετινγκ του «τριφυλλιού» απευθύνθηκε σε όλους τους αθλητικούς οργανισμούς όλων των Καλλικρατικών Δήμων. Συνολικά αποδέχθηκαν την προσφορά αυτή 320 Δήμοι. Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση που αγκαλιάζει όλη τη χώρα και κάνει πράξη το «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα».

Ο Δ. Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε για την ενέργεια: ‘’Πριν από 2 μήνες είχαμε οργανώσει τη μεγαλύτερη δωρεά που έχει κάνει ποτέ αθλητικό σωματείο με την αποστολή 16 τόνων ιματισμού και δώρων σε άπορες οικογένειες όλων τα των νομών της Ελλάδας. Είχαμε τότε προαναγγείλει τη συνέχεια του προγράμματος ΄΄Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα’’. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας, οργανώνοντας μια περισσότερο μπασκετική ενέργεια. Θα δωρίσουμε 11.500 μπάλες μπάσκετ στους αθλητικούς οργανισμούς όλων των δήμων της χώρας μας. Με την ενέργεια αυτή, εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια των αθλητικών οργανισμών των δήμων της Ελλάδας να στρέψουν τα παιδιά προς τον αθλητισμό και το μπάσκετ ειδικότερα. Στόχος είναι οι αποστολές των μπαλών να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μάρτη.’’