ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρήκε τα κλεμμένα τρόπαια του ο Πιτ Σάμπρας

Βρήκε τα κλεμμένα τρόπαια του ο Πιτ Σάμπρας
Ο Πιτ Σάμπρας σύμφωνα με την εφημερίδα «Los Angeles Times», ανέκτησε τα περισσότερα από τα τρόπαια και αναμνηστικά...

Ο Πιτ Σάμπρας σύμφωνα με την εφημερίδα «Los Angeles Times», ανέκτησε τα περισσότερα από τα τρόπαια και αναμνηστικά που είχε κερδίσει κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του στο τένις και τα οποία άγνωστοι τού είχαν κλέψει τον περασμένο Δεκέμβριο στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Άντονι Σαλέρνο, δικηγόρος του παλαίμαχου Ελληνοαμερικανού τενίστα, ήρθε σε επαφή με άλλο δικηγόρο, ο οποίος εκπροσωπεί τους κλέφτες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν τα τρόπαια που είχαν κλέψει, με αντάλλαγμα την άρση της εναντίον τους δικαστικής δίωξης.

Τα κιβώτια που περιέχουν τα τρόπαια και τα αναμνηστικά βρέθηκαν σε νοσοκομείο της Μαρίνα ντελ Ρέι, ένα προάστιο του Λος Άντζελες, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην αστυνομία του Λος Άντζελες για την απογραφή.

Ανάμεσα στα κλεμμένα αντικείμενα ήταν, μεταξύ άλλων, δύο τρόπαια του κυπέλλου Ντέιβις, έπαθλα που κέρδισε ως Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στον κόσμο, κύπελλα από νίκες του σε μεγάλα τουρνουά, έναν πάγκο πιάνου με αυτόγραφο του Έλτον Τζον και μια κιθάρα με αφιέρωση από τον Κάρλος Σαντάνα.

Ο Σάμπρας είχε ολοκληρώσει την καριέρα του μετά τη νίκη εναντίον του Αντρέ Αγκάσι στον τελικό του αμερικανικού Όπεν το 2002.