ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εν αναμονή των διεθνών στην Ξάνθη

Εν αναμονή των διεθνών στην Ξάνθη
Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος, περιμένει την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις, καθώς αναμένεται τις...

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος, περιμένει την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις, καθώς αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν οι Κρίστοφερ Κατόνγκο, Νίκος Τσουμάνης, Αντεφέμι Ολουμπάγιο και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Ο Κρίστοφερ Κατόνγκο ήταν στην αποστολή της ομάδας της Ζάμπιας στο νικηφόρο 2-0 επί της Μοζαμβίκης και ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι στο 4-0 επί της Αιθιοπίας. Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι συμμετείχε στο φιλικό νικηφόρο παιχνίδι των Ελπίδων της ΠΓΔΜ με τη Σλοβενία (1-0), ενώ ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του 0-1 της εθνικής ελπίδων της Ελλάδας στο εκτός έδρας φιλικό με το Βέλγιο. Τέλος, ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος συμμετείχε σε παιχνίδι της εθνικής ενόπλων και απουσίαζε από το πρόγραμμα. Στην σημερινή προπόνηση δεν παρευρέθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που παρακολουθεί υποχρεωτικό μάθημα προπονητικής στη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία της ακριτικής ομάδας για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, ενώ δούλεψαν πάνω στον τομέα κατοχής της μπάλας σε αγωνιστικά τετράγωνα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάουρο Πόι και Τζόρνταν Στιούαρτ (ενοχλήσεις στη γάμπα) και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να μπουν κανονικά στις προπονήσεις.