ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μέσι VS Ρονάλντο: Η κόντρα συνεχίζεται…

Μέσι VS Ρονάλντο: Η κόντρα συνεχίζεται…

Τα παιχνίδια των προημιτελικών του Champions League (Γιουβέντους- Ρεάλ Μαδρίτης & Μπαρτσελόνα - Μπάγερν), βρίσκονται αναμφίβολα στο επίκεντρο της αθλητικής δραστηριότητας για αυτή την εβδομάδα.

Ταυτόχρονα με τις μάχες των κορυφαίων club της Ευρώπης για πρόκριση στον τελικό, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την κόντρα του Μέσι με τον Ρονάλντο, που για άλλη μια χρονιά συναγωνίζονται για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

Ο Αργεντίνος μάγος της Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 51 γκόλ σε 50 εμφανίσεις παρόλα αυτά, βρίσκεται 2 τέρματα πίσω από τον Ρονάλντο.

Ο CR7 έχει σημειώσει 53 γκολ σε 49 εμφανίσεις και ευελπιστεί να αυξήσει κι άλλο την διαφορά του από το Μέσι στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Γηραιά Κυρία. Στον Stoiximan.gr βρήκαμε την καλύτερη απόδοση της αγοράς για αυτό το παιχνίδι στο 2,65 για να πετύχει γκολ ο Πορτογάλος σταρ!

Από την άλλη ο Μέσι θα κάνει ότι μπορεί να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι υποδέχονται τη Μπάγερν στο Κάμπ Νου, είτε σκοράροντας είτε μοιράζοντας ασίστ σε Νειμάρ και και Σουάρεζ (O Stoiximan προσφέρει την καλύτερη απόδοση της αγοράς για να πετύχει γκολ ο Μέσι με 2.15.

Είναι νωρίς για να προβλέψει κάποιος το νικητή, ανάμεσα στην κόντρα του Μέσι με το Ρονάλντο, παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι πως οι άτυπες μάχες τους θα συνεχίζουν να χαρίζουν συναρπαστικά ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.