ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το 1-1 οι Πράσινοι, για το βήμα τίτλου οι κόκκινοι

Για το 1-1 οι Πράσινοι, για το βήμα τίτλου οι κόκκινοι

Τελικών Α1 συνέχεια, σήμερα Τετάρτη (10/06/2015), με τη σειρά να μεταφέρεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να γεμίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θέλοντας να στηρίξουν την ομάδα τους στην προσπάθεια για την ισοφάριση.

Από την άλλη πλευρά, αυτοί του Ολυμπιακού, θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση, την προσπάθεια της δικής τους ομάδας, να κυριαρχήσει σε μία έδρα που παραδοσιακά αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο, στοχεύοντας στη δεύτερη νίκη που αναμφίβολα θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει σύμμαχο και την εξαιρετική παράδοση, αφού στο κλειστό του ΟΑΚΑ μετρά ρεκόρ 19-1 κόντρα στον αιώνιο, την τελευταία δεκαετία (αναμετρήσεις σε τελικούς στο ΟΑΚΑ από τη σεζόν 2005-2006).

Ωστόσο, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το τριφύλλι προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ από τις στοιχηματικές εταιρείες σε εντός έδρας αναμέτρηση τελικών, 2,05 η «πράσινη» νίκη στον Stoiximan.gr.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και οι Φώτσης, Γιάνκοβιτς και Μαυροκεφαλίδης, αναμένεται να αποτελέσουν τα κλειδιά της προσπάθειας των πρασίνων για την κατάκτηση της νίκης.

Στην αντίπερα όχθη, θα βρουν τους Βασίλη Σπανούλη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Μπράιαν Ντάνστον, αλλά και τον Κώστα Σλούκα, πρωταγωνιστή του πρώτου τελικού, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή του αγώνα της κανονικής διάρκειας, όταν και επιβλήθηκαν με 66-77 των αντιπάλων τους.

Πέρα από τους προαναφερθέντες, στους τελικούς συχνά αναδεικνύονται πρωταγωνιστές-έκπληξη με τον Stoiximan να προσφέρει ειδικά στοιχήματα για όλους τους παίκτες, αλλά και τη δυνατότητα να ζητήσετε εσείς όποιο στοίχημα επιθυμείτε.