ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο απίθανος λόγος που δεν έχει κανένα τατουάζ στο σώμα του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο απίθανος λόγος που δεν έχει κανένα τατουάζ στο σώμα του
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δεν έχει κανένα τατουάζ
AP Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει κάνει κανένα τατουάζ στο κορμί του, για έναν λόγο που κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί.

Για πολλά μπορεί να… κατηγορήσει κανείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι δεν προσέχει το σώμα του. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους παρότι βαδίζει ολοταχώς προς το 36ο έτος της ηλικίας του, έχει καταφέρει να διατηρείται σε τρομερή κατάσταση.

Πολλοί είναι αυτοί που τον έχουν επικρίνει για τον «ναρκισσισμό» του, λέγοντας πως θέλει να επιδεικνύεται για αυτό και βρίσκει ευκαιρίες έτσι ώστε να βγάλει τη φανέλα του και να δείξει το γυμνασμένο του σώμα, ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά θα παρατηρήσει κάτι σπάνιο για σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου στη σημερινή εποχή.

Ναι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ούτε ένα τατουάζ. Κανένα. Πουθενά. Σε κανένα σημείο του κορμιού του, που μοιάζει με μια… μηχανή, δεν έχει κάνει την παραμικρή παρέμβαση. Ο λόγος που το έχει κάνει αυτό, είναι πάρα πολύ σημαντικός. Για την ακρίβεια είναι απίθανος!

Προφανώς, λοιπόν, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προτίμησε να μην κάνει τατουάζ όχι γιατί δεν ήθελε να χαλάσει το «Απολλώνιο κορμί» του, αλλά γιατί ήθελε να είναι διαθέσιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δηλώσει σχετικά πως «μια δωρεά αίματος μπορεί να βοηθήσει τρεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη». Αν μη τι άλλο, αξίζουν συγχαρητήρια στον Ρονάλντο για αυτή του την κίνηση, όσο και αν στο παρελθόν έχει μπει στο στόχαστρο, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ σε νοσοκομείο: Σκότωνε ασθενείς με θανατηφόρα ένεση ινσουλίνης