ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν τον Μπόλονι παρουσία της αστυνομίας

Παναθηναϊκός: Οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν τον Μπόλονι παρουσία της αστυνομίας
InTime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της μετά το τέλος του ντέρμπι κάνει λόγο για επίθεση στον προπονητή της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η οποία μάλιστα έγινε με την ανοχή της αστυνομίας όπως υποστηρίζει.

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Σαββάτου (21.11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Φορτούνη. Οι «πράσινοι» στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν αλλά τις σπατάλησαν, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε και ο τεχνικός της ομάδας Λάζλο Μπόλονι.

Για όσο, δηλαδή, κατάφερε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Nova καθώς αυτές διακόπηκαν μετά από υβριστική επίθεση που δέχθηκε από τα επίσημα του γηπέδου του Ολυμπιακού! Μάλιστα ο Μπόλονι αντέδρασε και υπήρξε ένταση, ενώ δεν ολοκλήρωσε όσα έλεγε αναφέροντας «Δεν θέλουν να μιλήσω», και αποχώρησε.

Η ένταση συνεχίστηκε, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκδίδει ανακοίνωση για το συμβάν. Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι», παρότι το παιχνίδι γινόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, υπήρξαν οπαδοί του Ολυμπιακού που έβριζαν τον Λάζλο Μπόλονι, την ώρα που η αστυνομία περιορίστηκε σε ρόλο παρατηρητή

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα Σήμερα: Πανελλήνιο σοκ από τους 108 θανάτους - Ολοταχώς για νέο Lockdown