ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ξέσπασε» η κόρη του - «Έκανα εμετό, Λούκε είσαι πουτ...»

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ξέσπασε» η κόρη του - «Έκανα εμετό, Λούκε είσαι πουτ...»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα ακούγονται να λέει ο προσωπικός γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε με την κόρη του Ντιεγκίτο, Ντάλμα να ξεσπάει, ζητώντας δικαιοσύνη. 

Το «φως» της δημοσιότητας είδαν διάλογοι του Λούκε με την ψυχίατρο, Αγουστίνα Κοσάτσοφ, την ώρα που ο πρώτος, κατευθυνόταν προς τον σπίτι του Αργεντινού θρύλου, λίγη ώρα πριν εκείνος «φύγει» από τη ζωή.

Ο προσωπικός γιατρός του «Θεού» της μπάλας ακούγεται να λέει σε συνεργάτη του: «Ναι ρε μαλ..., φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χεστ... πεθαίνοντας ο χοντρός, δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί».

Η κόρη του Μαραντόνα, Ντάλμα σχολίασε για το ηχητικό που διέρρευσε, λέγοντας ότι: «Μόλις το άκουσα κι έκανα εμετό. Το μόνο που ζητάω από τον Θεό είναι να υπάρξει δικαιοσύνη κι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν, να πληρώσουν».

Πέρα από τον Λούκε, η Ντάλμα επιρρίπτει ευθύνες και στον άνθρωπος που τον προσέλαβε, τον Ματίας Μόρλα, ο οποίος ήταν δικηγόρος του Μαραντόνα.

«Λούκε είσαι ένας πουτ... γιος κι ελπίζω να υπάρξει δικαιοσύνη, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος που τον σύστησε στον πατέρα μου, τον προσέλαβε και τον πλήρωσε είναι ο Μόρλα», ανέφερε η κόρη του Μαραντόνα, για να καταλήξει: «Αν η αλήθεια πάντα λάμπει, τότε οι δυο σας θα πάτε στη φυλακή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 484 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 17 νεκροί σε 24 ώρες, στους 255 οι διασωληνωμένοι