ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έμεινε «άσφαιρος» ο CR7 και η Αλ Νασρ λέει αντίο στον τίτλο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έμεινε «άσφαιρος» ο CR7 και η Αλ Νασρ λέει αντίο στον τίτλο

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Αλ Καλίτζ και βρέθηκε στο -5 από την Αλ Ιτιχάντ, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του Πρωταθλήματος.

Η Αλ Νασρ πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να την οδηγήσει στους τίτλους, αλλά η σεζόν οδεύει προς ολοκληρωτική αποτυχία. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η ομάδα του CR7 δείχνει να χάνει και το Πρωτάθλημα της χώρας.

Μετά το 1-1 με την Αλ Καλίτζ, έμεινε στο -5 από την Αλ Ιτιχάντ, που επικράτησε της Άμπχα, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Η Αλ Νασρ ήταν καλύτερα και ιδιαίτερα επικίνδυνη, έχοντας 22 τελικές προσπάθειες, όμως δεν είχε σε καλή βραδιά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχασε δύο ευκαιρίες να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4' με γκολ του Φάμπιο Μάρτινς, με την Αλ Νασρ να ισοφαρίζει στο 17' με τον Άλβαρο Γκονζάλες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στα 12 γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Συνολικά ο 38χρονος άσος μετράει 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Νασρ και έχει απολογισμό 12 γκολ και δύο ασίστ.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του - «Μαζί με Μπουσκέτς, Άλμπα και... Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ντάνι Άλβες: Τον παρενοχλούν στη φυλακή - Σε κακή κατάσταση ο Βραζιλιάνος

Τόρι Μπόουι: Συνέχεια στο «θρίλερ» με τη χρυσή Ολυμπιονίκη που βρέθηκε νεκρή - «Ήταν έγκυος»