ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο μικρός Γιάννης κι ο αδερφός του στέλνουν το πιο όμορφο μήνυμα κατά της βίας (video)

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Intime News

ΠΑΟΚ: Ο μικρός, Γιάννης Παπαστεφανάκης, μαζί με τον αδερφό του Ευθύμη, έστειλαν το πιο όμορφο μήνυμα κατά της βίας, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο του όνειρο.

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ είχε συγκινήσει όλη τη χώρα στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς είχε σηκώσει το τρόπαιο μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Γιαννάκης μίλησε στο OPEN Sport, όπου εμφανίστηκε μαζί με τον αδερφό του, Ευθύμη. Ο ένας με φανέλα του ΠΑΟΚ κι ο άλλος με εμφάνιση της ΑΕΚ, στέλνοντας το πιο όμορφο μήνυμα κατά της βίας.

«Όποια ομάδα και να είστε δε χρειάζεται να υπάρχει βία, χρειάζεται μόνο να υπάρχει ευγενής άμιλλα. Να σέβεται ο παίκτης τον συμπαίκτη, τον αντίπαλο και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Θέλω να πηγαίνουν όλοι οι γονείς τα παιδιά τους στο γήπεδο με ασφάλεια», δήλωσαν τα δύο αδέρφια.

Ο μικρός Γιάννης, μιλώντας για την εμπειρία στον τελικό Κυπέλλου, είπε: «Το χάρηκα πολύ, γιατί πήρα φωτογραφίες και φανέλες, ήταν ένα όνειρο που ήθελα να γίνει πραγματικότητα. Σήκωσα το τρόπαιο τρεις φορές. Άκουσα κάποιον παίκτη της ΑΕΚ να λέει εσύ είσαι ο πρωταθλητής της ζωής. Αγαπημένος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, γίναμε και φίλοι στα social media, όνειρό μου να γνωριστούμε καλύτερα».

Τέλος, συγκίνησε μιλώντας για το όνειρό του: «Όνειρό μου είναι να φωνάξουν οι φίλαθλοι στην Τούμπα το όνομά μου, να έχω ένα διαρκείας στην Τούμπα και να πάω όρθιος στο γήπεδο. Επίσης είναι ένα όνειρό και η γνωριμία μου με τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Θα του ζητούσα προσβασιμότητα σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ».