ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινεί όλη την Ελλάδα με τα λόγια του ο μικρός Γιάννης, μετά τη σπάνια στιγμή στον τελικό Κυπέλλου

Συγκινεί όλη την Ελλάδα με τα λόγια του ο μικρός Γιάννης, μετά τη σπάνια στιγμή στον τελικό Κυπέλλου

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και παρότι φίλαθλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σήκωσε μαζί με τους παίκτες της Ένωσης την κούπα.

Η πιο όμορφη στιγμή στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν όταν ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, έγινε το κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, μαζί με τον πατέρα του, Κωστή Παπαστεφανάκη, βρέθηκε κοντά στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλομίκης για να γνωρίσει από κοντά τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματά.

Όλοι, παρά την απογοήτευση για τον χαμένο τελικό, έκαναν χαρούμενο τον Γιάννη και πήρε δώρο μια φανέλα του Κωνσταντέλια.

Λίγο μετά, ωστόσο, έζησε μια σπάνια στιγμή καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ, τον πήραν μαζί τους και έβγαλαν φωτογραφία μαζί με την κούπα, ενώ του έδωσαν και δύο φανέλες για τον αδελφό του που είναι φίλος των «κιτρινόμαυρων».

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ χάρηκε με την ψυχή του τα όσα έζησε, κάτι που τόνισε και με δηλώσεις του στο Action24, στις οποίες τόνισε πως ήταν αυτός που έκανε τον μπαμπά του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε πως χάρηκε και για την ΑΕΚ, καθώς την υποστηρίζει η μαμά του.

«Είχαμε μία εκδήλωση για την ημέρα ευαισθητοποίησης ατόμων με αναπηρία και έρχεται η μαμά μου κάποια στιγμή στο γήπεδο και μου λέει ότι "είδα τον αντιπεριφερειάρχη". Της λέω "και τι μου το λές; "Να πας να ζητήσεις προσκλήσεις για τον τελικό". Και εγώ έτσι πήρα το θάρρος και πήγα και του το ζήτησα και μετά από μερικές ώρες πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και μου είπε ότι θα πάω στον τελικό.

Το χάρηκα διότι πήρα όλα αυτά που ήθελα. Αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία, το χάρηκα. Είμαι από την πλευρά και των δύο Δικεφάλων διότι η μαμά μου είναι ΑΕΚ, και ο αδερφός μου και η γιαγιά μου και ο παππούς μου. Τον μπαμπά τον έκανα εγώ ΠΑΟΚ. Να φανταστείτε ότι ο πατέρας μου δεν ασχολιόταν καθόλου με το ποδόσφαιρο και μόλις του είπα ότι είμαι εγώ ΠΑΟΚ, θέλησε να γίνει και αυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων.