ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ξεκαθαρίζει ο τηλεοπτικός «χάρτης» - Που θα βλέπετε την αγαπημένη σας ομάδα

Super League
Intime News

Super League: Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί ο τηλεοπτικός «χάρτης» του ελληνικού πρωταθλήματος και που θα βλέπετε την αγαπημένη σας ομάδα.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, για τη σεζόν 2023/24 κι όχι μόνο.

Μια από τις μεγάλες εκκρεμότητες που υπήρχαν έκλεισε την Τρίτη (4/7), καθώς ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην CosmoteTV, η οποία θα προβάλει τους εντός έδρας αγώνες του για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι πληροφορίες θέλουν να βάζουν στα ταμεία τους συνολικά περισσότερα από 25.000.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κλείσει κι αυτός το συγκεκριμένο θέμα, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ανανεωθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο που είχε με τη NOVA. Οι δύο πλευρές φέρονται να είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Μόλις κλείσει και τυπικά ο ΠΑΟΚ στη NOVA, το μοναδικό μεγάλο ερωτηματικό είναι η νταμπλούχος Ελλάδας, ΑΕΚ. Η NOVA κατέθεσε μια πολύ καλή πρόταση στους «κιτρινόμαυρους», αλλά η CosmoteTV φέρεται να έχει κάνει τη ρελάνς και το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι κοντά στην παραμονή του στη NOVA, η οποία αναμένεται να «κλείσει» κι έναν «νεοφώτιστο». Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Πανσερραϊκός, με την Κηφισιά να οδεύει προς την CosmoteTV. Με αυτό τον τρόπο οι δύο συνδρομητικές θα καλύψουν και τις ομάδες που «έχασαν» σε σχέση με πέρσι, μετά τον υποβιβασμό του Ιωνικού (CosmoteTV) και του Λεβαδειακού (NOVA).

Επί της ουσίας, αν δεν γίνει κάποια μεγάλη ανατροπή την τελευταία στιγμή, δεν θα υπάρξει και κάποια μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με πέρσι, με την CosmoteTV να έχει οκτώ και τη NOVA έξι ομάδες. Εν κατακλείδι, όπου βλέπαμε την αγαπημένη σας ομάδα την περασμένη σεζόν, θα τη βλέπετε και την επόμενη διετία.

Το «τοπίο» στα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν στην Super League:

ΟΜΑΔΑ

ΚΑΝΑΛΙ

ΑΕΚ

-

Παναθηναϊκός

CosmoteTV

Ολυμπιακός

CosmoteTV

ΠΑΟΚ

-

Άρης

NOVA

Βόλος

CosmoteTV

ΟΦΗ

CosmoteTV

Ατρόμητος

NOVA

ΠΑΣ Γιάννινα

-

Αστέρας Τρίπολης

NOVA

Παναιτωλικός

CosmoteTV

Λαμία

CosmoteTV

Πανσερραϊκός

-

Κηφισιά

-

Σχετικές ειδήσεις