ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ρίκο: Γλίτωσε τον θάνατο για μισό εκατοστό, αλλά δεν σώζει την καριέρα του ο άσος της Παρί

Σέρχιο Ρίκο: Γλίτωσε τον θάνατο για μισό εκατοστό, αλλά δεν σώζει την καριέρα του ο άσος της Παρί
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Σέρχιο Ρίκο ήταν σε κώμα για 25 μέρες μετά την πτώση από άλογο, αλλά πλέον αναρρώνει, με τις αποκαλύψεις για τον τραυματισμό του να σοκάρουν και τα νέα για την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν να μην είναι αισιόδοξα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σέρχιο Ρίκο σόκαρε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε μάχη για τη ζωή του μετά από πτώση που είχε από άλογο.

Βρέθηκε σε κώμα για 25 μέρες, αλλά πλέον αναρρώνει και όλοι είναι αισιόδοξοι πως τα δύσκολα πέρασαν.

Ωστόσο, η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, καθώς δημοσίευμα του Athletic αποκαλύπτει τις εκτιμήσεις των γιατρών που χειρίστηκαν την υπόθεση του Σέρχιο Ρίκο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν θα είχε πεθάνει ακαριαία σε περίπτωση που το τραύμα στο κεφάλι του ήταν μισό εκατοστό πιο βαθύ!

Παράλληλα, κατά την παρουσία του στην εντατική ο 29χρονος έχασε περίπου το 30% της μυϊκής του μάζας, περισσότερα από 20 κιλά δηλαδή.

Μετά από περισσότερες από πέντε εβδομάδες στην εντατική, ο Σέρχιο Ρίκο μεταφέρθηκε σε πτέρυγα του νοσοκομείου, με την ελπίδα να μπορέσει να φύγει σε περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων μιας τελικής εξέτασης, θα αναρρώσει τους πρώτους μήνες στο νέο του σπίτι στη Σεβίλλη. Η επιστροφή στα γήπεδα μοιάζει πλέον απίθανη, αλλά μετά τη θαυματουργή ανάρρωσή του, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό για τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα χρήματα που έχει ήδη κερδίσει στο Wimbledon και το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Σέρχιο Ρίκο: Ξύπνησε από το κώμα μετά από 25 μέρες ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

NBA Cup: Νέα διοργάνωση, νέο τρόπαιο - Ανακοινώθηκαν οι όμιλοι και το σύστημα διεξαγωγής

Αθλητικές μεταδόσεις: Με Τεντόγλου, φιλικό Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λ. και βρετανικό Γκραν Πρι το «μενού»

Σε καταστολή παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν - Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του