ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: «Διαμαρτυρία στην UEFA για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών»

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο: «Διαμαρτυρία στην UEFA για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία η Ντνίπρο σκοπεύει να κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA για ακατάλληλη προετοιμασία αγώνα από τον Παναθηναϊκό.

Επεισοδιακά εξελίσσεται ο επαναληπτικός αγώνας των προκριματικών του Champions League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ντνίπρο (1/8, 20:30, COSMOTE SPORTS 1HD), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα τους, θα προχωρήσουν σε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για ακατάλληλη προετοιμασία του αγώνα από το Τριφύλλι, αλλά και την αποκαλούμενη δηλητηρίαση των μελών της.

«Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης.

Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα», αναφέρουν τα σχετικά δημοσίευματα.

Θυμίζουμε πως από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως έχουν προσφερθεί τα πάντα στην Ντνίπρο, όπως σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σχετικά με την δηλητηρίαση οι Πράσινοι δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν που οφείλεται, κάτι που τονίστηκε στην πρωινή σύσκεψη με την UEFA, προκειμένου να μην υπάρχει οποιαδήποτε σκιά.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Συναγερμός στη Ντνίπρο πριν τον Παναθηναϊκό - Τροφική δηλητηρίαση σε 15 μέλη

Champions League: Ξεκάθαρος ο Παναθηναϊκός - «Καμία σχέση με τη δηλητηρίαση, στο πλευρό της Ντνίπρο»

ΑΕΚ: «Όποιος ανάψει καπνογόνο δεν είναι μόνο ανόητος, αλλά κι εχθρός της ομάδας»

Το όραμα του Στέφανου Τσιτσιπά - Ετοιμάζει νέο πρότζεκτ με τον αδερφό του για την ψυχική υγεία

Τουρκία: Διαστάσεις παίρνει η καταγγελία κατά του Ιτούδη - «Ζήτησε να την αποσύρουμε»

Αγωνία για το μπασκετικό μέλλον του γιου του ΛεΜπρον Τζέιμς - Προς αναβολή μετά την καρδιακή ανακοπή