ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κλείνει το deal με Ελ Κααμπί - Έρχεται Ελλάδα ο Μαροκινός

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κλείνει το deal με Ελ Κααμπί - Έρχεται Ελλάδα ο Μαροκινός
EPA/Jalal Morchidi, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί φέρεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μαροκινός επιθετικός έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal, με τον Ολυμπιακό να «γεμίζει» την γραμμή κρούσης, που είχε μείνει μόνο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον διεθνή φορ, ο οποίος σε 36 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό «συγκρότημα» της χώρας του έχει σημειώσει 20 τέρματα, αναλύοντας το πλάνο τους για τη νέα σεζόν και τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί φέρεται πως είχε μία επικοινωνία και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τους δύο Μαροκινούς να μιλούν για τις συνθήκες στην ομάδα και την Ελλάδα και τις προοπτικές που υπάρχουν για το μέλλον. Ωστόσο, το μεγαλύτερο… όπλο των «ερυθρόλευκων» για τη συμφωνία με τον 30χρονο φορ ήταν το σχέδιο που έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αξιοποίησή του.

Πλέον, στο Λιμάνι μετρούν αντίστροφα για την έλευση του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, ούτως ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, για δύο ή τρία χρόνια, πριν τεθεί στη διάθεση του Ισπανού κόουτς ενόψει και των δύο αγώνων με την Γκενκ στο 3ο προκριματικό του Europa League.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να έρθει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο (05-06/08) και να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Πάντως, ο Μαροκινός δεν πρόκειται να αποτελέσει την τελευταία κίνηση των «ερυθρόλευκων» για την γραμμή κρούσης, αφού υπάρχει πλάνο για μία ακόμα μεταγραφή επιθετικού.

Σχετικές ειδήσεις