ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Τρέλα για Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ - Δίνει 2.000.000 ευρώ και Σιώπη

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Τρέλα για Μασούρα στην Τραμπζονσπόρ - Δίνει 2.000.000 ευρώ και Σιώπη
Intime

Μεταγραφές: Μία ακόμα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό φέρεται πως έχει καταθέσει η Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία, η ομάδα της Τραπεζούντας «χτύπησε» επίσημα την… πόρτα του Ολυμπιακού, θέλοντας να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ. Μάλιστα, η επιθυμία της να γίνει το deal είναι τόσο μεγάλη που προσφέρει χρήματα και ψυχικά ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στον γειτονικό Τύπο και την ιστοσελίδα «sabah.com.tr», η Τραμπζονσπόρ έχει τοποθετήσει τον Γιώργο Μασούρα στην κορυφή της λίστας της, μετά την ανακοίνωση του Φίλιπ Ζίνκερναγκελ από την Κλαμπ Μπριζ. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατέθεσε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να έχει ευτυχή κατάληξη και… επέστρεψε.

Όπως αναφέρεται, η νέα πρόταση των Τούρκων περιλαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ, αλλά και την παραχώρηση του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, στο… κόλπο έχουν μπει και οι Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Κουρμπέλης, που προσπαθούν να πείσουν τον εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Σχετικές ειδήσεις