ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Συντριβή για Φράιμπουργκ πριν το «Γ. Καραϊσκάκης»

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Συντριβή για Φράιμπουργκ πριν το «Γ. Καραϊσκάκης»

Νέα ήττα για τη Φράιμπουργκ στην έδρα της αυτή τη φορά, 4-2 απ’ την Ντόρτμουντ πριν έρθει στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Δέχτηκε πέντε γκολ απ’ τη Στουτγάρδη και τώρα τέσσερα απ’ την Ντόρτμουντ. Η Φράιμπουργκ λίγες μέρες πριν ταξιδέψει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», γνώρισε την ήττα στην έδρα της. Δείχνοντας πως δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Οι Βεστφαλοί πήραν το προβάδισμα με τον Χούμελς, με τη Φράιμπουργκ να κάνει ανατροπή στο τέλος του πρώτου μέρους για το 2-1 με τους Χόλερ και Χόφλερ. Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ κατάφερε να κάνει τη δική της ανατροπή, εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Χόφλερ στο 82’. Ο Μάλεν ισοφάρισε στο 60’, ο Χούμελς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 88΄ έκρινε επί της ουσίας το παιχνίδι στο στο Γιουρόπα-Παρκ Στάντιον και στις καθυστερήσεις ο Ρόις «σφράγισε» το «διπλό» των Βεστφαλών.

Η ενδεκάδα της Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Γκούλντε, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κούμπλερ (85΄ Σμιντ), Εγκεστάιν, Χόφλερ, Σάλαϊ, Χόλερ (77΄ Αντάμου), Ντόαν (85΄ Ρολ), Γκρέγκοριτς (28΄ Γκρίφο).