ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Ξέσπασε η έγκυος σύντροφός του, Μπρούνα, για το νέο βίντεο απιστίας - «Ξέρω τι συνέβη...»

Νεϊμάρ: Ξέσπασε η έγκυος σύντροφός του, Μπρούνα, για το νέο βίντεο απιστίας - «Ξέρω τι συνέβη...»
Instagram

Νέα προβλήματα για τον Νεϊμάρ και την έγκυο σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, μετά το βίντεο που τον δείχνει με άλλη γυναίκα σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο Νεϊμάρ έχει ανοίξει νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πρόσφατα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, ωστόσο στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός για το Champions League Ασίας έβγαλε πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν αποκλείεται να οφείλονται και στα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη σχέση του με την Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί σε λίγο καιρό.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να απάτησε για ακόμα μία φορά τη σύντροφό του. Πριν δύο μήνες, είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Μπρούνα, αλλά τα... σύννεφα επέστρεψαν.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν βίντεο στα social media, που τον εμφανίζουν με άλλη κοπέλα σε νυχτερινό μαγαζί, τα οποία και φυσικά έγιναν πολύ γρήγορα viral.

Προκάλεσαν, μάλιστα και την αντίδραση της Μπρούνα, η οποία ανέβασε στο Instagram ένα story αναφερόμενη στο γεγονός.

«Γνωρίζω τι συνέβη και είμαι απογοητευμένη για ακόμα μία φορά, αλλά βρίσκομαι στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης μου και εστιάζω και ανησυχώ αποκλειστικά για την κόρη μου, αυτό σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε».