ΚΟΣΜΟΣ

Νεΐμάρ - Μπρούνα Μπιανκάρντι: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

O Nεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι
O Nεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι
Ιnstagram

Ο μετανοημένος μετά την απιστία του Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο Νεϊμάρ και η κοπέλα του Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσαν το φύλο του αγέννητου μωρού τους. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και η γνωστή ινφλουένσερ μοιράστηκαν ένα βίντεο στα social media το Σάββατο, αποκαλύπτοντας ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Στο βίντεο που ανέβασε η σύντροφος του Νεϊμάρ, το ζευγάρι ανταλλάσει πανάκριβα μενταγιόν με τη φωτογραφία ο ένας του άλλου, η Μπρούνα Μπιανκάρντι δακρύζει και χαϊδεύει την κοιλίτσα της και o Νεϊμάρ τη φιλά τρυφερά. Στο τέλος ο 12χρονος γιος του ποδοσφαιριστή, Davi Lucca, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Carolina Dantas, τους συνοδεύει και πατά ένα κουμπί καθώς εκτοξεύονται ροζ κορδέλες και καπνοί, υποδεικνύοντας πως το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι κοριτσάκι.

«Ανυπομονούσαμε για αυτή τη στιγμή... Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά, κόρη! Είσαι το μεγαλύτερο δώρο μας!» έγραψε η Μπιανκάρντι στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο. Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Μύκονο για διακοπές.

Τον Απρίλιο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, με την ινφλουένσερ Μπρούνα να δημοσιεύει γλυκά στιγμιότυπα από την κοιλία της που μεγαλώνει. Το ζεύγος απασχόλησε την επικαιρότητα από τότε που ο Νεϊμάρ απολογήθηκε δημόσια για την απιστία του.

Η ανάρτησή με την οποία ζήτησε συγγνώμη από την έγκυο σύντροφό του, έγινε viral στο Instagram. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε ότι «έκανε λάθος» και υποσχέθηκε ότι θα «προσπαθήσει» να κάνει τη σχέση τους να λειτουργήσει, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι είχε παράλληλη σχέση με την μπλόγκερ Φερνάντα Κάμπος.

Ο Νεϊμάρ έγραψε: «Το κάνω και για εσένα και για την οικογένειά σου. Δικαιολόγησες τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή ΜΑΣ. Είδα πόσο εκτέθηκες, πόσο υπέφερες με όλα αυτά και πόσο θέλεις να είσαι δίπλα μου. Και στέκομαι δίπλα σου. Έκανα λάθος με όλους σας. Κινδυνεύω να πω ότι κάνω λάθος κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Μόνο εγώ λύνω τα λάθη μου στην προσωπική ζωή στο σπίτι, στην οικειότητα με την οικογένεια και τους φίλους μου...

Όλο αυτό έπληξε έναν από τους πιο ιδιαίτερους ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρευόμουν να είναι δίπλα μου, μητέρα του παιδιού μου. Έχει αγγίξει την οικογένειά του, που είναι η οικογένειά μου σήμερα. Άγγιξε την οικειότητά της σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή που είναι η μητρότητα.

Ζήτησα ήδη συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση, αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να έρθω να το επιβεβαιώσω δημόσια. Εάν ένα ιδιωτικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να είναι δημόσια.

Δεν μπορώ να φανταστώ οτι ζω χωρίς εσένα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά σήμερα είμαι σίγουρος ότι θέλω να προσπαθήσω. Ο σκοπός μας θα επικρατήσει, η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον θα μας κάνει πιο δυνατούς. Πάντα μαζί. Σ'αγαπώ.»

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ έρχεται λίγες μέρες μετά τις αναφορές ότι το ζευγάρι συμφώνησε σε μια λίστα προϋποθέσεων που επιτρέπουν στον σταρ της PSG να...είναι άπιστος. Ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει το ποδοσφαιρικό του διάλειμμα τις τελευταίες εβδομάδες και μοιράζεται φωτογραφίες από αποδράσεις σε όλο τον κόσμο - όπως ένα πρόσφαυο ταξίδι στον αγώνα «πλέι οφ» των Μαϊάμι Χιτ.

Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2021, αλλά κράτησαν το ειδύλλιό τους κρυφό πριν γίνουν επίσημα ζευγάρι...στο Instagram τον Ιανουάριο του 2022. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους τον Αύγουστο του 2022, αμέσως μετά όπως ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε. Ο Nεΐμάρ γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του τον Φεβρουάριο και η Μπρούνα μοιράστηκε ένα αφιέρωμα στον σύντροφό της καθώς απέδειξε ότι ήταν πιο αγαπημένοι από ποτέ.