ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός εαυτού ο Νεϊμάρ! Κάκιστη συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, ξέσπασε άγρια σε αντίπαλο (vids)

Εκτός εαυτού ο Νεϊμάρ! Κάκιστη συνεννόηση με τους συμπαίκτες του, ξέσπασε άγρια σε αντίπαλο (vids)
Screenshot

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ στο Champions League Ασίας, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε.

Η Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε την Ναβμπαχόρ Νεμανγκάν από το Ουζμπεκιστάν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League Ασίας.

Τα φώτα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έπεσαν πάνω στον Νεϊμάρ Τζούνιορ, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο ως βασικός, μετά την πρώτη του εμφάνιση ως αλλαγή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος πριν 3 μέρες.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μαζί με τους Ρούμπεν Νέβες και Μίτροβιτς να ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Αλ Χιλάλ, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη (1-1).

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να συνεργαστεί καλά με τους συμπαίκτες του, κάτι που φάνηκε να τον εκνευρίζει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εκεί που ξέφυγε, όμως, ήταν όταν στο 60ό λεπτό του αγώνα, ο πρώην άσος των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα προσπάθησε να εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ μεταξύ μεσαίας γραμμής και αντίπαλης άμυνας.

Ο Νεϊμάρ «τρελάθηκε», τον έσπρωξε με δύναμη και στη συνέχεια της φάσης, κλώτσησε με μανία πάνω του την μπάλα, υποχρεώνοντας τον διαιτητή να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.