ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλία: Πέθανε η διεθνής μέσος Μάντι Κιούζακ - Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 27χρονης

Αγγλία: Πέθανε η διεθνής μέσος Μάντι Κιούζακ - Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 27χρονης
X

Θρήνος στην Αγγλία για τον ξαφνικό θάνατο της διεθνούς μέσου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντι Κιούζακ, σε ηλικία 27 ετών

Η μέσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μάντι Κιούζακ, πέθανε σε ηλικία 27 ετών, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Η Κιούζακ, που ήταν δεύτερη αρχηγός της ομάδας τον περασμένο μήνα, είχε μόλις ξεκινήσει την έκτη σεζόν της με τους Blades στο Γυναικείο Πρωτάθλημα και ήταν η μακροβιότερη αθλήτρια στο ρόστερ τους.

Μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έγραφε: «Η Sheffield United Football Club είναι συντετριμμένη που αναφέρει τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Μάντι Κιούζακ.

Η Μάντι, παίκτρια της γυναικείας ομάδας από το 2019 και στέλεχος μάρκετινγκ, πέθανε την Τετάρτη. Επιπλέον, ήταν μια πολύτιμη συνάδελφος στα γραφεία στο Bramall Lane».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της 27χρονης, με κάποια δημοσιεύματα στα αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, κάτι που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές!

Η Κιούζακ εντάχθηκε στη Σέφιλντ τον Ιανουάριο του 2019 και την περασμένη σεζόν έγινε η πρώτη γυναίκα που έφτασε τις 100 εμφανίσεις για τον σύλλογο. Η πρώην διεθνής Αγγλίδα μέσος υπέγραψε νέα επέκταση συμβολαίου με τους Blades τον περασμένο Ιούλιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Στίβεν Μπέτις, δήλωσε: «Αυτά είναι συγκλονιστικά νέα για όλους στο Μπράμαλ Λέιν. Η Μάντι είχε μια μοναδική θέση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ήταν δημοφιλής σε όλους με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Η προσωπικότητα και ο επαγγελματισμός της την έκαναν να είναι το καμάρι της οικογένειά της - δυστυχώς θα της λείψει».

Οι Blades ανέφεραν επίσης: «Το κλαμπ και η οικογένεια της Μάντι θα εκτιμούσαν να υπάρξει σεβασμός και δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω αυτή τη θλιβερή στιγμή».

Η αρχηγός γυναικών της Αγγλίας, Λία Γουίλιαμσον, ήταν μεταξύ εκείνων που απέτισαν φόρο τιμής στην σταρ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μάντι αυτή τη τραγική στιγμή».