ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Το βίντεο - απάντηση μετά την επίθεση κατά της Παρί Σεν Ζερμέν

Λιονέλ Μέσι: Το βίντεο - απάντηση μετά την επίθεση κατά της Παρί Σεν Ζερμέν

Στο στόχαστρο των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αργεντινού κατά του γαλλικού συλλόγου.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεσπάθωσε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και της συμπεριφοράς προς το πρόσωπό του μετά και την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον κωμικό Μιγκέλ Γρανάδος, υποστήριξε πως παρά το γεγονός ότι έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική του τον Δεκέμβριο του 2022, δεν αναγνωρίστηκε από τον γαλλικό σύλλογο το επίτευγμά του.

Ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν άνθρωποι που με παρακολουθούν πολύ καιρό και με ξέρουν ήδη. Όλοι αντιλαμβάνονται πότε είμαι χαρούμενος στο χορτάρι και πότε δεν είμαι. Ήμουν ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της εθνικής Αργεντινής που δεν είχε την αναγνώριση του παγκόσμιου πρωταθλητή από το σύλλογό του.

Ήταν κατανοητές οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί απέναντί μου. Ήμουν στην ομάδα που κέρδισε στον τελικό του Μουντιάλ, εμείς ευθυνόμασταν που δεν έγινε η Γαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια ξανά. Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, αναδείχτηκα παγκόσμιος πρωταθλητής εκεί. Όλα συμβαίνουν για έναν σκοπό».

Ωστόσο, οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν περάσει στην αντεπίθεση και τον χαρακτηρίζουν ψεύτη, αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο της ομάδας, μέσα από το προπονητικό κέντρο, την πρώτη μέρα της επιστροφής του μετά το Μουντιάλ.

Από την άλλη οι υποστηρικτές του, θυμίζουν τη διαφορετική αντιμετώπιση στον Κιλιάν Εμπαπέ, όταν είχε επιστρέψει ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής.