ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς ταξιδεύει με τα πόδια 2.658 χιλιόμετρα για τον τελικό του Libertadores!

Οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς ταξιδεύει με τα πόδια 2.658 χιλιόμετρα για τον τελικό του Libertadores!

Η τρελά ενός οπαδού για την Μπόκα Τζούνιορς τον οδηγεί σε ένα απίθανο ταξίδι που θα διαρκέσει περισσότερες από 20 μέρες!

Παράνοια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Copa Libertadores επί της Παλμέιρας, στις 6 Οκτωβρίου.

Ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος που ένας εξ αυτών, ο Λεάντρο Φορτουνάτο, αποφάσισε να ταξιδέψει με τα πόδια ως το Ρίο Ντε Τζανέιρο, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης, στο θρυλικό «Μαρακανά», στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Αργεντινός φίλαθλος έχει ήδη ξεκινήσει για τον προορισμό του και θα πρέπει να διανύσει 2.658 χιλιόμετρα!

Αυτή τη στιγμή, ο Φορτουνάτο βρίσκεται περίπου στα μισά της διαδρομής, η οποία αναμένεται να έχει διάρκεια 22 ημερών. Σε αυτή του την πορεία θα πρέπει να διασχίσει και ολόκληρη την Ουρουγουάη.

Το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο, λόγω και των ακραίων καιρικών συνθηκών, με τον Αργεντίνο να έχει αμφιβολίες για το αν θα καταφέρει να φτάσει ως τη βραζιλιάνικη πόλη, ενώ σε σχετικό βίντεο παραδέχθηκε πως έχει εκνευρίσει αφάνταστα τη σύζυγό του.

«Η σύζυγός μου με μπλόκαρε από το Instagram, το Facebook και το WhatsApp. Θα φτάσω στο Ρίο και μετά θα δω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτάσω εκεί, αμφιβάλω, αλλά θα το προσπαθήσω. Αν πρέπει να διασχίσω έναν ποταμό θα το κάνω και εάν είναι να πνιγώ, ας πνιγώ», ανέφερε.

Η Μπόκα Τζούνιορς θα επιχειρήσει να κατακτήσει το 7ο Copa Libertadores στην ιστορία της και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Φλουμινένσε του Μαρσέλο.