ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πότε βγαίνει η απόφαση από την Εφέσεων - Κατατέθηκαν τα υπομνήματα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πότε βγαίνει η απόφαση από την Εφέσεων - Κατατέθηκαν τα υπομνήματα
Eurokinissi

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων για την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» και την… τύχη του ντέρμπι.

Στην κατάθεση των υπομνημάτων τους για την εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τους «πράσινους» προχώρησαν τα νομικά επιτελεία των δύο συλλόγων.

Οι δύο νομικές υπηρεσίες είχαν διορία μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (06/11) να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και εν συνεχεία, η Επιτροπή Εφέσεων θα συνεδριάσει, μέσα στις επόμενες ημέρες, ούτως ώστε να ληφθεί η απόφαση για την… τύχη του ντέρμπι και της τιμωρίας των Πειραιωτών.

Πρωτόδικα, ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με μηδενισμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφαίρεση 1 βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Έτσι, η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την έφεση των Πειραιωτών, διατάσσοντας την επανέναρξη του ντέρμπι από το λεπτό που διεκόπη ή θα διατηρήσει την ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης είναι η Τετάρτη (08/11).

Σχετικές ειδήσεις