ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Ένοπλη ληστεία και πυροβολισμοί σε χρηματαποστολή επιχείρησης της οικογένειάς του

Λιονέλ Μέσι: Ένοπλη ληστεία και πυροβολισμοί σε χρηματαποστολή επιχείρησης της οικογένειάς του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ένοπλοι ληστές επιτέθηκαν σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα που ανήκουν σε επιχείρηση της οικογένειας του Λιονέλ Μέσι και της γυναίκας του, Αντονέλα Ροκούζο.

Νέα περιπέτεια για την οικογένεια του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στην Αργεντινή, ένοπλοι ληστές έστησαν ενέδρα σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα και δύο υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ που ανήκει στην οικογένεια της Αντονέλα Ροκούζο, συζύγου του άσου της Ίντερ Μαϊάμι.

Οι δύο δράστες έκλεψαν δύο τσάντες που περιείχαν εισπράξεις 8 εκατομμυρίων πέσος (σ.σ. 21.500 δολάρια), ενώ φεύγοντας από το σημείο άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον μία φορά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η επιχείρηση των πεθερικών του Λιονέλ Μέσι γίνεται στόχος στο Ροζάριο, καθώς τον περασμένο Μάρτιο άγνωστοι είχαν στείλει απειλητικό μήνυμα στον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Το σούπερ μάρκετ λειτουργεί με μια ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας», δήλωσε ο Επίτροπος, Ντιέγκο Σανταμαρία, στους δημοσιογράφους.

Η τοπική αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, συλλέγοντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ενώ γίνονται ανακρίσεις για να μάθουν ποιοι γνώριζαν για τη μεταφορά των χρημάτων.

Σχετικές ειδήσεις