ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα στη δημοσιογράφο που «φούντωσε» τα σενάρια για απιστία (vid)

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα στη δημοσιογράφο που «φούντωσε» τα σενάρια για απιστία (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να ήταν άπιστος στη σχέση του με την σύζυγό του, Αντονέλα - Το βίντεο που στάθηκε η αφορμή για τις φήμες

Φήμες ότι περνάει κρίση η σχέση του ποδοσφαιριστή Μέσι κυκλοφορούν σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Μετά τη νίκη της Αργεντινής μέσα στο «Μαρακανά» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 τα μέσα της χώρας ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής απάτησε τη σύζυγό του τα τελευταία 15 χρόνια με τη γνωστή δημοσιογράφο, Σόφι Μαρτίνες που καλύπτει το ρεπορτάζ της Αλμπισελέστε.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες ότι το ζευγάρι περνάει μία κρίση στη σχέση του και βρισκόταν πολύ κοντά στο χωρισμό.

Αφορμή για όλα τα παραπάνω ήταν ένα βίντεο από την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι.

Μετά από την τελετή απονομής κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ενώ μιλούσε με τους δημοσιογράφους δικτύων από όλο τον κόσμο η κάμερα τον έπιασε να ανταλλάσει κλεφτές και ... πονηρές ματιές με την Αργεντινή δημοσιογράφο η οποία περίμενε τη σειρά της για να του μιλήσει αποκλειστικά!


Στην διάρκεια των δηλώσεων ο Μέσι την κοίταζε στα μάτια και εκείνη έδειχνε να έχει ιδιαίτερη άνεση μαζί του.

Έσπασε τη σιωπή της η Σόφι Μαρτίνες

Τη δική της εκδοχή για όσα συμβαίνουν, χωρίς όμως να διαψεύσει ξεκάθαρα όσα γράφονται έδωσε η ίδια η φερόμενη ως «παράνομη σχέση» του Αργεντινού σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

Η Σοφία Μαρτίνες μίλησε για τη σχέση της με τον Μέσι μετά την ερώτηση συναδέλφου της για το αν ο ποδοσφαιριστής είναι ερωτευμένος μαζί της.

«Όχι, νομίζω ότι ο Λίο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και τους φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι ότι είμαι γυναίκα, οπότε παρεξηγούνται κάποια πράγματα και βγαίνουν πολλά προς τα έξω», είπε στην εκπομπή «Generación F», από το πρόγραμμα «Despierta América», στο δίκτυο Univision.