ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Στιγμές αγωνίας - Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής στο Μπόρνμουθ-Λούτον | Διακοπή στο ματς

Premier League: Στιγμές αγωνίας - Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής στο Μπόρνμουθ-Λούτον | Διακοπή στο ματς
EPA/Vince Mignott, ΑΜΠΕ

Premier League: Στιγμές αγωνίας για τον Τομ Λόκιερ, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα της Μπόρνμουθ με τη Λούτον, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Vitality Stadium», όταν ο Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου, σε μία ανύποπτη φάση. Άμεσα, ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε τον αγώνα και τα ιατρικά τιμ των δύο συλλόγων έσπευσαν πάνω στον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Έπειτα από λίγα λεπτά, οι παίκτες των δύο ομάδων αναχώρησαν για τα αποδυτήρια, μια και η αναμέτρηση διακόπηκε, ενώ λίγο αργότερα, ο παίκτης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και τον κόσμο να τον χειροκροτά, με την ελπίδα να μην έχει αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

«Eίναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται», ήταν η πρώτη ενημέρωση για την κατάστασή του από τον γιατρό της Μπόρνμουθ. Η φάση της κατάρρευσης του Τομ Λόκιερ έλαβε χώρα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης και μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1 για το πρωτάθλημα της Premier League.

Έπειτα από λίγα λεπτά, από τα μεγάφωνα του σταδίου ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα, έπειτα από το σοκαριστικό περιστατικό, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να χειροκροτήσουν τους οπαδούς που ήταν στις εξέδρες.