ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έρευνα για τη νέα άσεμνη χειρονομία του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έρευνα για τη νέα άσεμνη χειρονομία του (vid)
EPA/STR

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στη Σαουδική Αραβία από τη νέα άσεμνη χειρονομία του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε προκαλέσει… χαμό στη Σαουδική Αραβία με την απρεπή κίνησή του με κασκόλ της Αλ Χιλάλ, το οποίο έβαλε στην… ευαίσθητη περιοχή του και το πέταξε πίσω. Τώρα, μία νέα άσεμνη χειρονομία, τον έχει μετατρέψει σε… κόκκινο πανί και εξετάζεται από την Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος στην αναμέτρηση με την Αλ Σαμπάμπ, όπου σκόραρε και η Αλ Νασρ πήρε τη νίκη 3-2, οι αντίπαλοι φίλαθλοι φώναζαν «Μέσι, Μέσι» για να τον πικάρουν. Όμως, αυτή η κίνησή τους προκάλεσε την αντίδραση του Πορτογάλου.

Ο Ίβηρας σούπερ σταρ λίγο μετά την ιαχή με τον Αργεντίνο σταρ, έβαλε το χέρι του στο αυτί του και τους ζήτησε να φωνάξουν πιο δυνατά. Όμως, αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει έρευνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Asharq al-Awsat», η Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο πάντως δεν το «έπιασε» η παραγωγή που είχε τη ζωντανή μετάδοση.

Σχετικές ειδήσεις