ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σάλος με την άσεμνη κίνηση του CR7 μετά την ήττα της Αλ Νασρ (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σάλος με την άσεμνη κίνηση του CR7 μετά την ήττα της Αλ Νασρ (video)

Viral έχει γίνει η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πάρει κασκόλ της Αλ Χιλάλ, να το βάλει στα γεννητικά του όργανα και να το πετάξει πίσω στην εξέδρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέχει να χάνει ούτε στα φιλικά, αλλά αυτή τη φορά ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια.

Στον τελικό του φιλικού τουρνουά «Riyadh Season Cup» μεταξύ Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ, η ομάδα του CR7 ηττήθηκε με 2-0 από τα γκολ των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Αλνταβασάρι.

Ο Πορτογάλος ήταν πολύ εκνευρισμένος, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν είδε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, αλλά και μετά το τέλος του όταν έπρεπε να περάσει μπροστά από όλους τους παίκτες της Αλ Χιλάλ για να πάει να πάρει το μετάλλιο της... παρηγοριάς.

Στη συνέχεια, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε κάθε όριο τη στιγμή που αποχωρούσε προς τη φυσούνα. Φίλαθλοι της Αλ Χιλάλ του πέταξαν κασκόλ της ομάδας τους για να τον πικάρουν κι αυτός το μάζεψε, το έβαλε επιδεικτικά μέσα από το σορτσάκι του και το πέταξε ξανά πίσω στην εξέδρα!

Μια κίνηση που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις τόσο στη Σαουδική Αραβία, όσο και τον υπόλοιπο κόσμο, με το βίντεο να γίνεται viral στα social media.

Σχετικές ειδήσεις