ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα πέτυχε γκολάρα με το Μεξικό και θέλει εκδίκηση από τις ΗΠΑ (video)

ΑΕΚ: Ο Πινέδα πέτυχε γκολάρα με το Μεξικό και θέλει εκδίκηση από τις ΗΠΑ (video)

Ελαμψε και πάλι με τη φανέλα της εθνικής του Μεξικού ο μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα μπήκε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με λόμπα στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του με 3-0 επί του Παναμά.

Με αυτή τη νίκη το Μεξικό προκρίθηκε στον τελικό του Concacaf Nations League, όπου θα διεκδικήσει τη Δευτέρα κόντρα στις ΗΠΑ το τρόπαιο.

Ο 27χρονος μέσος της ΑΕΚ βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχη ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το τρίτο γκολ των «Αζτέκων».

Δείτε το υπέροχο γκολ του Ορμπελίν Πινέδα:

Ο μέσος της ΑΕΚ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι οι νίκες δίνουν δύναμη στη νέα εποχή που έχει μπει η εθνική ομάδα του Μεξικού, στηρίζοντας το πλάνο του Χάιμε Λοθάνο.

«Το αποτέλεσμα ήταν μαζί μας, ήταν αυτό για το οποίο δουλεύαμε. Ήταν καταπληκτικά που κερδίσαμε και πήγαμε στον τελικό. Αυτό χτίζεται από τα αποτελέσματα, με τη στήριξη στον Λοθάνο χρειαζόμασταν τη νίκη, παίζοντας με τον καλύτερο τρόπο και τώρα πάμε σε αυτόν τον μεγάλο τελικό με έναν σπουδαίο αντίπαλο», ανέφερε ο Πινέδα στο TUDN, μετά το τέλος του αγώνα.

Την Κυριακή, ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα, το Μεξικό θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, από τις οποίες είχε χάσει πέρυσι 3-0, σε ματς για το Nations League.

«Πάντα το λέω, ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία εκδίκηση από τις ΗΠΑ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να απολαύσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις