ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Η κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της αντιπάλου του Ολυμπιακού - Θα αποχωρήσει;

Φενέρμπαχτσε Τουρκία
EPA/OLIVIER HOSLET

Φενέρμπαχτσε: Τα μέλη της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League αποφασίζουν για το αν η ομάδα θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Η πιο κρίσιμη ημέρα στη σύγχρονη ιστορία της Φενέρμπαχτσε είναι η σημερινή (2/4) στην Τουρκία.

Σε λίγη ώρα (βλ. 17:00) είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με θέμα τη στάση που θα κρατήσει μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ.

Ο ισχυρός άντρας της Φενερ, Αλί Κοτς είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν λίγκα για να «μετακομίσουν». Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, πάντως, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA.

Ο Κοτς δεν ήθελε να πάρει μόνος του μια τόσο σοβαρή απόφαση και γι’ αυτό πραγματοποιείται σήμερα (2/4) έκτακτη Γ.Σ. Η συνεδρίαση της θα πραγματοποιηθεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και πάνω από 20.000 φίλοι της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο της. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία τότε η Γενική Συνέλευση θα μετατεθεί για τις 9 Απριλίου.

Το μόνο σίγουρο ότι στη Φενέρ επικρατεί μεγάλος αναβρασμός μόλις λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League. Αυτό θα γίνει στις 11 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σχετικές ειδήσεις