ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη
Intime

Μεταγραφές: «Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι που έρχεται για τον Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί το βαρύ… πυροβολικό των «πράσινων» και έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του εξωτερικού. Μάλιστα, για τον διεθνή φορ του Παναθηναϊκού ενδιαφέρον έχουν δείξει μεταξύ άλλων οι Άιντραχτ, Στουτγάρδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λάτσιο, αλλά πλέον έχουν έναν ακόμα… ανταγωνιστή.

Ο λόγος γίνεται για τη Γουέστ Χαμ, η οποία προ ημερών είχε εμπλακεί σε σενάρια και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Football Insider» τα «Σφυριά» αποτελούν τον μεγάλο «αντίπαλο» των Ρωμαίων, μια και οι δύο σύλλογοι δίνουν σκληρή «μάχη» για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

«Η Λάτσιο παρακολουθεί τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετές ημέρες αλλά μπορεί να δυσκολευτεί για την απόκτηση του, μιας και θα πρέπει να παλέψει με τη Γουέστ Χαμ», αναφέρεται αρχικά.

Ωστόσο, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τα οικονομικά δεδομένα του deal τονίζοντας πως οι Άγγλοι ετοιμάζουν να καταθέσουν επίσημη πρόταση, περίπου 20.000.000 ευρώ, μια και οι άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τον Έλληνα επιθετικό έχουν εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του.

«Τα "σφυριά", των οποίων οι σκάουτερ έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι, σχεδιάζουν μια προσφορά περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μπει σε επαφές για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη, από τη στιγμή που ο παίκτης δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα και ο μοναδικός λόγος για να υπάρξει ανατροπή είναι μία ιδιαίτερα υψηλή πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Σχετικές ειδήσεις