ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Super League
Intime News

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Δείτε τις βασικές επιλογές των Ματίας Αλμέιδα και Φατίχ Τερίμ, για το ντέρμπι κορυφής της Super League.

H AEK υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου.

Η «Ένωση» αγχώθηκε, αλλά κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Κλ. Βικελίδης», καθώς νίκησε με ανατροπή τον Άρη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νορντίν Άμραμπατ. Από την πλευρά του, το «τριφύλλι» έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από τη Λαμία, επικρατώντας με 5-0 της τοπικής ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή, στο +1 από το «τριφύλλι».

Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε τον Σέρχιο Αραούχο στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, ενώ ο Φατίχ Τερίμ περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ, ο οποίος, όμως, έμεινε τελικά εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο, Πόνσε, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Λημνιός, Παλάσιος, Τσέριν, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Zέκα, Σπόραρ, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Σχετικές ειδήσεις