ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Σπάρτης: Πρώτη με… ανατροπή!

ΑΕ Σπάρτης: Πρώτη με… ανατροπή!

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, οι Λάκωνες κατάφεραν να επικρατήσουν του Πανγυθετικού με 4-2

Η Σπάρτη για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, έχοντας την υποστήριξη του κόσμου της. Μπροστά σε περίπου 300 φίλους της, η ομάδα της Λακωνίας πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή, κερδίζοντας με 4-2 τον Πανγυθεατκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη οι «κυανέρυθροι» ανέβηκαν στη κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Μολαϊκό, ο οποίος είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική.

«Μουντό» πρώτο ημίχρονο

Η Σπάρτη παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο υπό της οδηγίες του βοηθού του Τσίρκοβιτς, Αργύρη Κατσίχτη, αφού Σέρβος ταξίδεψε στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Γυθείου με τον Adriatiκ «παγώνοντας» τους φίλους των γηπεδούχων. Η Σπάρτη είχε την «απάντηση» με τον Πολυκρέτη, ο οποίος με υπέροχο σουτ ισοφάρισε, όμως το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανγεθεατικό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, μετά το δεύτερο προσωπικό γκολ του Adriatik.

Φόρτσαρε και... ξεμπέρδεψε

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη σοβαρεύτηκε και ανεβάζοντας «στροφές», έφτασε στην ανατροπή. Ο Τσούκλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2, με τον Γκολέμη στο 73ο λεπτό να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του για πρώτη φορά στον αγώνα. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε από τον Σεμερτζίδη, ο οποίος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Κιοσσέ.

Οι παίκτες των γηπεδούχων αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους Μίκα Τσίρκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, ενώ τιμωρήθηκε από την ΕΠΣ Λακωνίας, απαγόρευση εισόδου για 15 ημέρες και με 50 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Α.Ε. Σπάρτης: Ρουσιαμάνης, Πρασσάς, Σπηλιωτόπουλος, Γκίτζιας, Κορώνης, Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Χοτζάι, Πολυκρέτης, Γκολέμης, Χαλίλι.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σπάρτη-Πανγυθεατικός 4-2

ΑΟ Λογγάστρας-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

Λεωνίδας Λυκόβρυσης-Απόλλων Ξυροκαμπίου 2-2

ΑΕ Πελλάνας Καστορείου-Λεωνίδας Σπάρτης 4-1

Ολυμπιακός Γυθείου-Ευρώτας Έλους 4-0

Κάστρο Μονεμβασιάς-Ατρόμητος Συκέας 1-1

Δείτε στην εικόνα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος

Σχετικές ειδήσεις