Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρονάλντο και τα υπερτιμημένα… προσόντα του (Video)

Newsbomb

Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου (αν όχι ο καλύτερος), τότε μέχρι και άγαλμα μπορούν να σου φτιάξουν με κάποιες ιδιαιτερότητες...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ειδικά τον τελευταίο χρόνο, έχει σαρώσει όλες τις κούπες με την Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχώς καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο «CR7» είναι αγαπητός στην Πορτογαλία και πόσο μάλλον στη γενέτειρα του Φουντσάλ, πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής Μαδέρα. Εκεί αποφάσισαν να τιμήσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, φτιάχνοντας ένα άγαλμα με την μορφή του, μόνο μου όπως θα δείτε στη φωτογραφία το παράκαναν λιγάκι... με τα προσόντα του.

Ίσως να το έκαναν για να του ανυψώσουν το ηθικό ενόψει της «Χρυσής Μπάλας», όπου ο κάτοχος της Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι υποψήφιος για ακόμη μια φοράμαζί με τους Μέσι και Νόιερ.

Πάντως ο ίδιος φάνηκε να μην απολαμβάνει και τόσο την εκδήλωση, αφού με το ζόρι κρατούσε τα μάτια του ανοιχτά. Βέβαια μπορεί και να φταίει και το ταξίδι της επιστροφής από το Μαρόκο, καθώς μία μέρα πριν η «Βασίλισσα» κατέκτησε εκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στη Σαν Λορέντζο (2-0).

Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα πια αρκετοί δεν θα μιλάνε μόνο για τις δυνατότητες του στο ποδόσφαιρο, αλλά και για τα υπερτιμημένα προσόντα του.