ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «Tsitsipas Souvlaki» επέστρεψε! - Κι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό (vids+pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «Tsitsipas Souvlaki» επέστρεψε! - Κι είναι για φιλανθρωπικό σκοπό (vids+pics)
greekcitytimes.com

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «Tsitsipas Souvlaki» σερβίρεται και πάλι, με τα έσοδα από την πώληση του να δίνονται σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό.

Το πολύ γνωστό γνωστό ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης, «Stalactites» ξεκίνησε από σήμερα μιας περιορισμένης έκδοσης του αγαπημένου πλέον «Tsitsipas Souvlaki».

Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορεί μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου και θα 17 δολάρια Αυστραλίας (σ.σ. 11 ευρώ). Όσο για το τι περιέχει; Τα υλικά είναι τα εξής: γύρος από αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, ρόδι, κρεμμύδι, μέντα, τριμμένη φέτα και τσιπς. Τα έσοδα θα διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, μέσω των ιδρυμάτων SecondBite και Μαζί για το Παιδί.

Ο Τσιτσιπάς και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο ATP Cup επισκέφθηκαν το κατάστημα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μπαίνει και στην κουζίνα!

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Μελβούρνη και μου αρέσει που με καλωσορίζει η ελληνική κοινότητα εδώ. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας λιγουρευόμουν ένα σουβλάκι από τους “Stalactites” κι είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους είμαι εδώ με την ομάδα μου και την οικογένειά μου» δήλωσες ο Στέφανος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία - Έβρος: Νεκρός ο Πυροσβέστης που παρασύρθηκε από τα νερά