ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Έβρος: Νεκρός ο Πυροσβέστης που παρασύρθηκε από τα νερά

Κακοκαιρία - Έβρος: Νεκρός ο Πυροσβέστης που παρασύρθηκε από τα νερά
Facebook/ Δήμος Αλεξανδρούπολης

Τραγωδία στον Έβρο με πυροσβέστη που πνίγηκε εν ώρα καθήκοντος - Τι αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτρης Πέτροβιτς στο Newsbomb.gr.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο τραγικός θάνατος πυροσβέστη την ώρα που πήγαινε να απεγκλωβίσει κατοίκους στην περιοχή του Απαλού, που από το πρωί έχει πλημμυρίσει.

Τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος ανέφερε στο Newsbomb.gr o αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτρης Πέτροβιτς.

«Δυστυχώς ο πυροσβέστης είναι νεκρός. Το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο ήταν οδηγός, άγνωστο πώς, έπεσε σε σημείο που είχε αρκετά νερά. Σταμάτησε για να βγει από το όχημα, ωστόσο άγνωστο πως παρασύρθηκε από νερά. Ο συνοδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί με ασφάλεια», τόνισε ο κ. Πέτροβιτς στο Newsbomb.gr

Ο άτυχος πυροσβέστης ήταν 46 ετών.

Στην περιοχή, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, νωρίτερα υπήρξε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό δεκάδων μαθητών και εκπαιδευτικών από σχολεία.

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, όλοι μαθητές απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

«21 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί απεγκλωβίστηκαν από το Νηπιαγωγείο του Απαλού, έπειτα από οργανωμένη απομάκρυνση χέρι με χέρι», αναφέρει ο κ. Ζαμπούκης στο Newsbomb.gr και προσθέτει πως άλλοι 100 μαθητές και περίπου 10 καθηγητές απομακρύνθηκαν από το Δημοτικού του Απαλού με στάγερ του Στρατού και λεωφορειάκια του Δήμου.

«Μεταφέρθηκαν στην εκκλησία του χωριού και έπειτα ειδοποιήθηκαν οι γονείς των μαθητών για να τους παραλάβουν», πρόσθεσε.

Δείτε εικόνες από τον απεγκλωβισμό των μαθητών του Νηπιαγωγείου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη κορονοïού: «Βόμβα» Σύψα για επιτάχυνση της πανδημίας τον Φεβρουάριο – Οι δύο προϋποθέσεις