ΣΠΟΡ

Θρήνος στην πυγμαχία: Πέθανε ο θρυλικός Μάρβιν «Marvelous» Χάγκλερ (video+photos)

Θρήνος στην πυγμαχία: Πέθανε ο θρυλικός Μάρβιν «Marvelous» Χάγκλερ (video+photos)

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η επαγγελματική πυγμαχία μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Μάρβιν «Marvelous» Χάγκλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Ο Χάγκλερ ήταν ήταν ένας εκ των κορυφαίων μποξέρ στην ιστορία του αθλήματος και υπήρξε πρωταθλητής στην κατηγορία μεσαίων βαρών.

Τα δυσάρεστα νέα γνωστοποίησε η σύζυγος του, Κέι Χάγκλερ μέσω των social miedia, όπου έγραψε: «Λυπάμαι που κάνω μία τόσο στενάχωρη ανακοίνωση. Σήμερα, δυστυχώς, ο αγαπημένος μου σύζυγος “Marvelous” Μάρβιν κατέληξε ξαφνικά στο σπίτι του. Η οικογένειά μας ζητάει να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Με αγάπη».

Ο Μάρβιν ολοκλήρωσε την καριέρα του, μετρώντας 62 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα, οι 52 επικρατήσεις του ήταν με νοκ άουτ και το 1993 εισήχθη στο International Boxing Hall of Fame.

Πολλοί πυγμάχοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, με τον πρωταθλητή, Όσκαρ ντε λα Χόγια να αναφέρει: «Λυπήθηκα τόσο όταν άκουσα για τον θάνατο του "Marvelous" Μάρβιν Χάγκλερ. Ένας από τους καλύτερους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Κοσμοσυρροή στη Βαρβάκειο για την Καθαρά Δευτέρα - Οι τιμές των Σαρακοστιανών