ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για το πρώτο ιστορικό βήμα στο Wimbledon – Η ώρα και το κανάλι

Στεφανος Τσιτσιπάς
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς, με στόχο την παρθενική πρόκριση της καριέρας του στα προημιτελικά του Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη επί του Λάζλο Τζέρε, ισοφάρισε την καλύτερη του επίδοση στο βρετανικό Grand Slam.

To No5 της παγκόσμιας κατάταξης θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στη φάση των «16». Το 2018 είχε ηττηθεί από τον Τζον Ίσνερ, χωρίς να πάρει σετ. Αυτή τη φορά θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο ιστορικό βήμα κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη.

Ο Κρίστοφερ Γιούμπανκς στην πρώτη του παρουσία στο Wimbledon, κάνει το… τουρνουά της ζωής του κι ήδη με τις εμφανίσεις του από το Νο43 θα ανέβει στο Νο38 (career-high).

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Αμερικανό τενίστα, ο οποίος προέρχεται από τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του, που κατέκτησε τη Μαγιόρκα.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς είναι ο δεύτερος του προγράμματος στο Court 2. Θα προηγηθεί η αναμέτρηση της Μάντισον Κις με τη 16χρονη Ρωσίδα, Μίρα Αντρέεβα, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας του Έλληνα τενίστα θα ξεκινήσει όχι πριν τις 14:30. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports5HD.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας (10/7)

Novasports 1

Έναρξη στις 15:30 με το Centre Court και τους αγώνες:

  • Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια – Έλενα Ριμπάκινα
  • Ονς Ζαμπέρ – Πέτρα Κβίτοβα
  • Κάρλος Αλκαράθ – Ματέο Μπερετίνι

Novasports 6

Έναρξη στις 15:00 με το Court1 και τους αγώνες:

  • Ντανίλ Μεντβέντεφ – Γίρι Λεχέτσκα
  • Εκατερίνα Αλεξαντρόβα – Αρίνα Σαμπαλένκα
  • Γκρίγκόρ Ντιμιτρόφ – Χόλγκερ Ρούνε

Novasports 5

Η έναρξη στο Court 2 είναι στις 13:00 με αγώνα γυναικών (Κις – Αντρέεβα), οπότε γύρω στις 15:00 θα διεξαχθεί το ματς Κρίστοφερ Γιούμπανκς – Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σχετικές ειδήσεις