ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπος στο Σινσινάτι! Έψαχνε να βρει ποιος έκανε τη μέλισσα όταν σέρβιρε (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπος στο Σινσινάτι! Έψαχνε να βρει ποιος έκανε τη μέλισσα όταν σέρβιρε (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έζησε την πιο περίεργη στιγμή στην καριέρα του και ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο φίλαθλος που τον παρενοχλούσε.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μπεν Σέλτον κοντραρίστηκαν στο Cincinnati Masters, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ και μαζί το εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Χούμπερτ Χουρκάζ.

Ωστόσο, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από ένα περιστατικό που γρήγορα έγινε viral στα social media!

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπαθούσε να διώξει μια... μέλισσα από κοντά του την ώρα που σέρβιρε και λίγο αργότερα πήγε προς το μέρος του διαιτητή, που απορημένος τον ρώτησε τι συμβαίνει...

«Κάποιος από πίσω που κάνει τη μέλισσα την ώρα που σερβίρω» είπε ο 24χρονος Έλληνας σε μια αστεία στιγμή, η οποία ωστόσο την ώρα του αγώνα ήταν άκρως ενοχλητική.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε πίσω στο κοινό και ρώτησε ποιος το κάνει, με κάποιον να δείχνει μια κυρία που ήταν στην πρώτη σειρά.

Στη συνέχεια γύρισε στον διαιτητή και του είπε πως θέλει να την διώξει από το γήπεδο, με τον άρχοντα της αναμέτρησης να λέει πως θα την προειδοποιήσει, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον Στέφανο.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό:

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης στο Σινσινάτι και φέτος φιλοδοξεί να κάνει ανάλογη πορεία, προκειμένου να έχει ελπίδες να διατηρηθεί στο No4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν τα καταφέρει, τότε θα μπορεί να αντιμετωπίσει τους Αλκαράθ, Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ, μόνο στα ημιτελικά του US Open.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Ελληνική βραδιά με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Τένις: Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε ο Τσιτσιπάς υπό το βλέμμα της Μπαντόσα