ΣΠΟΡ

US Open: Έξαλλος ο Ζβέρεφ, ζήτησε την αποβολή θεατή που εξυμνούσε τον Χίτλερ!

Αλεξάντερ Ζβέρεφ
AP Photo/Adam Hunger

US Open: Ένα ιδιαίτερα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γιανίκ Σίνερ.

Ο Γερμανός τενίστας έγινε έξαλλος με έναν θεατή, ο οποίος εξυμνούσε τον Χίτλερ.

Ο θεατής άρχισε να φωνάζει στίχους από τον γερμανικό ύμνο των Ναζί, με τον Ζβέρεφ να ζητάει εκνευρισμένος από τον chair umpire, Τζέιμς Κιόθαβονγκ, την αποβολή του από το γήπεδο.

«Μόλις είπε την πιο διάσημη χιτλερική φράση στον κόσμο. Είναι απίστευτο», του είπε το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο διαιτητής ζήτησε τη βοήθεια από τους υπεύθυνος ασφαλείας για να εντοπισθεί ο ένοχος. Τελικά, ένας άνδρας που φορούσε ένα μπλε καπέλο του μπέιζμπολ, οδηγήθηκε εκτός.

Μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, ο Ζβέρεφ, δήλωσε: «Άρχισε να τραγουδά τον ύμνο του Χίτλερ της εποχής - Deutschland Uber Alles- είναι υπερβολικό. Συμμετείχε στο παιχνίδι για αρκετή ώρα και δεν με πειράζει αυτό. Μου αρέσει όταν οι φίλαθλοι είναι συναισθηματικοί, αλλά ως Γερμανός δεν είμαι υπερήφανος για αυτό. Ηταν καθισμένος σε μια από τις πρώτες σειρές και τον άκουσε πολύς κόσμος. Εάν δεν αντιδρούσα, νομίζω ότι δεν θα ήταν καλό για εμένα».

Σχετικές ειδήσεις