ΣΠΟΡ

Τένις: Στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο η Σάκκαρη

Τένις: Στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο η Σάκκαρη

Τένις: Με την Μαρία Σάκκαρη να είναι μπροστά 1-0 στα σετ, ο Καμίλα Οσόριο εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού και έτσι η Ελληνίδα προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Όντας το Νο.3 του ταμπλό, η Μαρία Σάκκαρη πέρασε χωρίς αγώνα στο δεύτερο γύρου του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο. Η Ελληνίδα τενίστρια ούτε εκεί ολοκλήρωσε τον αγώνα της στη διοργάνωση WTA-500. Κι αυτό λόγω προβλήματος της Καμίλα Οσόριο, η οποία εγκατέλειψε κι έτσι η Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Το Νο.75 στον κόσμο λογικά θα ήταν μια αθλήτρια που θα νικούσε η Σάκκαρη. Άλλωστε όσο έπαιξαν οι δυο τους η Ελληνίδα ήταν μπροστά με 1-0 στα σετ και στο 2-2 στο δεύτερο σετ.

Στο πρώτο σετ χρειάστηκε να φτάσει το 8ο game για να έχουμε break με τη Σάκκαρη να τα καταφέρνει για το 5-3. Τελικά η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 6-3 και πήρε το πρώτο σετ σε 44 λεπτά. Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλήτριες άρχισαν κρατώντας το σερβίς τους στα τρία πρώτα games. Εκεί ήταν που υπήρξε μικρή διακοπή απ’ την Κολομβιανή, που ζήτησε ιατρικό time out για να δέσει το πόδι της.

H Σάκκαρη κράτησε το δικό της σερβίς και ισοφάρισε σε 2-2 στα games. Τότε ήταν που η Οσόριο δεν μπόρεσε να συνεχίσει, καθώς αποδείχθηκε πως ο τραυματισμός της ήταν πιο σοβαρός και δεν της επέτρεψε έστω να ολοκληρώσει τον αγώνα. Έτσι η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στις «8» του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σάσνοβιτς ή Ναβάρο.