ΣΠΟΡ

Στην εντατική αστυνομικός των ΜΑΤ - Χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στην εντατική αστυνομικός των ΜΑΤ - Χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του League Cup στο βόλεϊ, μεταξύ οπαδών των «ερυθρόλευκων» και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών των Πειραιωτών και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. περίπου 150 άτομα βρέθηκαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν με μολότοφ στους Αστυνομικούς. Από την επίθεση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού φωτοβολίδα τον βρήκε στον μηρό.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να «διαλύσουν» τους οπαδούς, με την κατάσταση να γίνεται ανυπόφορη. Μάλιστα, η οσμή πέρασε και στο «κλειστό», με αποτέλεσμα να διαταχθεί από τους διαιτητές η προσωρινή διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο ήταν στο δεύτερο σετ, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα 18-10, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει 1-0 σετ (25-19).

Στην εντατική ο Αστυνομικός

Άσχημη τροπή έχει πάρει η κατάσταση της υγείας του Αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, αφού οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μπήκε στην εντατική του Κρατικού Νίκαιας, μια και έχει χάσει πολύ αίμα.