ΣΠΟΡ

Πόλο: Οριστική πρόκριση της Εθνικής γυναικών στα προημιτελικά!

Πόλο: Οριστική πρόκριση της Εθνικής γυναικών στα προημιτελικά!

Στην 8άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν η Εθνική γυναικών, μετά τη νίκη της Ολλανδίας επί της Ουγγαρίας – Φουλ για ημιτελικό τα κορίτσια!

Η άνετη επικράτηση της Εθνικής γυναικών του πόλο κόντρα στην Κροατία, την έφερε στις δύο νίκες στον α’ όμιλο που μετέχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν. Λίγες ώρες μετά, διεξήχθη το άλλο ματς του γκρουπ με το αποτέλεσμα να στέλνει την Ελλάδα απ’ ευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Η Ολλανδία επικράτησε της Ουγγαρίας 14-11. Με το αποτέλεσμα αυτό, στη χειρότερη περίπτωση η Εθνική μας θα τερματίσει δεύτερη και θα βρεθεί στα προημιτελικά απ’ ευθείας. Ο αγώνας που απομένει για την Ελλάδα είναι αυτός με την Ολλανδία την Κυριακή (7/1). Με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά, ενώ με ήττα θα είναι και πάλι στα προημιτελικά ως δεύτερη.

Εκεί, η αντίπαλος της Εθνικής μας θα προκύψει απ’ τα χιαστί νοκ άουτ της Δευτέρας (8/1). Σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για αντίπαλο βατό για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, με πιθανότερο σενάριο να έχουμε απέναντί μας μία εκ των Γαλλίας ή Ισραήλ.