ΣΠΟΡ

Super Bowl: Τα φιλιά του Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ και οι τρομερές αντιδράσεις της (vids)

Super Bowl: Τα φιλιά του Κέλσι με την Τέιλορ Σουίφτ και οι τρομερές αντιδράσεις της (vids)
AP Photos

Super Bowl: Ο Τράβις Κέλσι τραγούδησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των Chiefs ξεσηκώνοντας το κοινό, πριν κατέβει και αρπάξει την αγαπημένη του Τέιλορ Σουίφτ, για να την φιλήσει.

Το Super Bowl και η κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος των Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη απασχόλησε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως και η... Τέιλορ Σουίφτ, η οποία βρέθηκε στον τελικό του Λας Βέγκας για χάρη του αγαπημένου της, Τράβις Κέλσι, έχοντας δώσει συναυλία στην Ιαπωνία λιγότερο από 24 ώρες νωρίτερα.

Ο Tight End των πρωταθλητών και η πασίγνωστη καλλιτέχνης αποτελούν το ζευγάρι της χρονιάς στις ΗΠΑ και όταν ο Κέλσι πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι περίμεναν να δουν τι θα ακολουθήσει.

Οι κάμερες ήταν στραμμένες τόσο πάνω σε αυτόν όσο και στην Τέιλορ Σουίφτ, καταγράφοντας κάθε στιγμή.

Ο Κέλσι λοιπόν ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε το "Viva Las Vegas", τόνισε ότι θέλει και τρίτο σερί πρωτάθλημα, μετά τραγούδησε πάλι το "You have to fight, for your right to party" και στο τέλος κατέβηκε να βρει την αγαπημένη του για να την φιλήσει, με όλες τις κάμερες να εστιάζουν πάνω τους.

Οι κάμερες ήταν και κατά τη διάρκεια του αγώνα πάνω στην Τέιλορ Σουίφτ και την παρέα της, που περιελάμβανε και την χολιγουντιανή ηθοποιό, Μπλέικ Λάιβλι.

Όποτε γινόταν κάτι στο παιχνίδι, η κάμερα πήγαινε στις σουίτες για τις αντιδράσεις της διάσημης τραγουδίστριας, όπως έπειτα από μία μαγική πάσα του Μαχόουμς στο ξεκίνημα του αγώνα.

Και, φυσικά, με το φινάλε του τελικού να είναι συγκλονιστικό, λίγο μετά την νίκη των Chiefs η κάμερα πήγε πάλι προς το μέρος της Τέιλορ Σουίφτ, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα της ομάδας του συντρόφου της Τράβις Κέλσι.

Σχετικές ειδήσεις