ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο Indian Wells – Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Μαρία Σάκκαρη Indian Wells
EPA/JOHN G. MABANGLO

Μαρία Σακκάρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells και πρόσθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό της ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, ο οποίος διακόπηκε δύο φορές λόγω της βροχής, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε το φαβορί, Κόκο Γκοφ με 2-1 σετ.

Το Νο9 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ στον 10ο τελικό της καριέρας της, όπου θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο, μετά από εκείνους στο Ραμπάτ (2019) και τη Γουαδαλαχάρα (2023).

Η Σάκκαρη με την παρουσία της στο τουρνουά της Καλιφόρνια έχει ήδη εξασφαλίσει ως χρηματικό έπαθλο 539.000 ευρώ. Σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα φύγει από το Indian Wells με σχεδόν 1.000.000 ευρώ.

Ο τίτλος θα τη φέρει στο Νο6

Η Σάκκαρη έχει παράλληλα την ευκαιρία να ανέβει τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια από το Νο9 θα βρεθεί στο Νο6 του κόσμου.

Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ο τελικός του Indian Wells είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής (17/3). Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 20:00 και να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports6HD.

Σχετικές ειδήσεις