ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Νίκησε Γκοφ και… βροχή και πήγε τελικό στο Indian Wells!

Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/Ryan Sun

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα δεν πτοήθηκε ούτε από τη βροχή, νίκησε 2-1 σετ (6-4, 6(5)-7, 6-2) την Κόκο Γκοφ και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό της Αμερικανίδας και πάει… φουλ για τον τίτλο στο «1000άρι» της Καλιφόρνια.

Η Γκοφ ήταν το φαβορί, ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο, ρίχνοντας στο… καναβάτσο το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μάλιστα, πέρα από την 20χρονη αντίπαλο της, η Σάκκαρη κλήθηκε να ξεπεράσει και τη βροχή, η οποία μετέτρεψε τον αγώνα σε… μαραθώνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ημιτελικός διακόπηκε δύο φορές, την πρώτη για 25 λεπτά και τη δεύτερη μόλις ξεκίνησε το δεύτερο σετ. Η Μαρία, όμως, αποδείχθηκε σκληροτράχηλη άντεξε στο… μπες, βγες και θριάμβευσε, πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη της σε οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στην Γκοφ.

Στον μεγάλο τελικό του Indian Wells, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ. Θα είναι η έκτη συνάντηση τους, με την Ελληνίδα να προηγείται με 3-2 νίκες. Ο αγώνας που θα κρίνει τον τίτλο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (17/3). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports6HD.

Σχετικές ειδήσεις