ΣΠΟΡ

Tommy Hilfiger και Rafael Nadal μαζί!

Tommy Hilfiger και Rafael Nadal μαζί!

Ο διεθνούς φήμης, κάτοχος ρεκόρ και είδωλο του τένις θα εμφανιστεί στις καμπάνιες των συλλογών underwear και tailored από τις αρχές του Φθινοπώρου του 2015.

Το Tommy Hilfiger Group, το οποίο ανήκει εξ ολοκλήρου στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο διεθνούς φήμης αστέρας του τένις Rafael Nadal θα εμφανιστεί ως Global Brand Ambassador για τις συλλογές Tommy Hilfiger underwear και Tommy Hilfiger Tailored από τις αρχές του φθινοπώρου του 2015. Και οι δύο συλλογές θα είναι διαθέσιμες σε Tommy Hilfiger καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

«Ο Rafael Nadal είναι εδώ και χρόνια προσωπικός φίλος και υποστηρικτής του brand μας, και εμπνέομαι συνεχώς από την αφοσίωση και το πάθος του για το άθλημα του», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Αυτή η αποκλειστική συνεργασία φέρνει έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές αυτής της γενιάς στην Tommy οικογένειά μας. Ο Rafael ενσαρκώνει μια αβίαστη αίσθηση του στυλ που αντανακλά το πνεύμα του brand – έχει πίστη, είναι διασκεδαστικός και cool».
Η φωτογράφιση για την καμπάνια θα γίνει στις αρχές του 2015 στην Ισπανία και θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο το φθινόπωρο του 2015 με ειδικές έντυπες, online και out-of-home media διαφημίσεις σε όλο τον κόσμο. Για να υποστηρίξει περαιτέρω την παγκόσμια πρωτοβουλία και συνεργασία, ο Nadal θα παραστεί σε exclusive εκδηλώσεις της Tommy Hilfiger στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

«Πάντα θαύμαζα τα cool, all-American σχέδια του Tommy Hilfiger, τα οποία είναι εκλεπτυσμένα και easy to wear, και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το brand», δήλωσε ο Rafael Nadal, ο 14-φορές νικητής Grand Slam.

Η Fall 2015 Tommy Hilfiger underwear συλλογή ανανεώνει κλασικά στυλ με updated fits, νέα υφάσματα και λεπτομέρειες. Σχεδιαστικές καινοτομίες συνδυάζονται με premium υφάσματα για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα, απαραίτητο για την καθημερινή άνεση. Η Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored συλλογή διαθέτει sharp silhouettes, σύγχρονο tailoring και πλούσιες υφές.

Γεννημένος το 1986 στο Μανακόρ της Ισπανία, ο Nadal κατατάσσεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων τενιστών του κόσμου από το 2003. Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες παίκτες τένις στην ιστορία. Στην ηλικία των 24 ετών έγινε ο νεότερος αθλητής που ολοκλήρωσε το «Grand Slam» και είναι ο δεύτερος παίκτης στον κόσμο που έχει ολοκληρώσει το «Career Golden Slam» μετά τις νίκες στο Γαλλικό, Αυστραλιανό και U.S. Open. Εχει ακόμα κερδίσει στο Wimbledon, καθώς και ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2008. Ο Nadal κατέχει σήμερα το ρεκόρ με εννέα κερδισμένα Γαλλικών Open – τα περισσότερα από έναν και μόνο παίκτη - μεταξύ των οποίων πέντε συνεχόμενοι τίτλοι.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ
Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη. Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

Σχετικές ειδήσεις