ΣΠΟΡ

Πρωταθλητές του Ζίου Ζίτσου οι «Μαύροι Ιππότες»

Πρωταθλητές του Ζίου Ζίτσου οι «Μαύροι Ιππότες»

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου κατέκτησε ο Αθλητικός Σύλλογος Περάματος «Μαύροι Ιππότες».

Η διοργάνωση της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και βάση της βαθμολογίας οι «Μαύροι Ιππότες» με 21 χρυσά, 16 αργυρά και 16 χάλκινα μετάλλια έφτασαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα σε 1480 αθλητές και 115 συλλόγους.

Οι «Μαύροι Ιππότες» για ακόμα μία φορά απέδειξαν τις ικανότητές τους και την ισχύ τους στο αγώνισμα κατεβάζοντας την δυνατότερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η μεταδοτικότητα των γνώσεων του Δασκάλου της οικογένειας, Μόρφη Καρνέση σε συνδυασμό με την συνεχή προσπάθεια και καθημερινή προπόνηση των αθλητών του συλλόγου, αποτέλεσε το επιστέγασμα της επιτυχίας.

Λίγα λόγια για τον Αθλητικό Σύλλογο Περάματος «Μαύροι Ιππότες»:

Ο Α.Π.Ο.Π. (Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Περάματος) Μαύροι Ιππότες ιδρύθηκε το 2007 από άτομα δραστήρια στο χώρο του αθλητισμού, με Ολυμπιακές κ Παγκόσμιες διακρίσεις, που κύριο μέλημα τους ήταν και είναι η ανάπτυξη και η μετάδοση του αθλητικού πνεύματος. Στο σύλλογο διδάσκονται 3 διαφορετικά συστήματά αυτοάμυνας, το Ζίου-Ζίτσου, το Παγκράτιο και το Οκινάουα Καράτε.

Ο μεταδότης των γνώσεων και ο κύριος εμψυχωτικός παράγοντας των αθλητών και Δάσκαλος του συλλόγου μας είναι ο διακεκριμένος αθλητής (με διακρίσεις σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Ζίου-Ζίτσου και στο Παγκράτιο) Ευμόρφιος Καρνέσης, που μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του έχει καταφέρει να δημιουργήσει αθλητές διακεκριμένους στον χώρο των πολεμικών τεχνών.

Οι «Μαύροι Ιππότες» είναι ενεργό σωματείο, με ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου λαμβάνει μέρος σε πρωταθλήματα του εσωτερικού και εξωτερικού, τα τελευταία 8 χρόνια, διεκδικώντας σημαντικές διακρίσεις, όπως τις πρώτες θέσεις Παγκοσμίως, εισάγοντας τους αθλητές σε Πανεπιστήμια άνευ εξετάσεων. Πολλές ακόμα διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκό και Βαλκανικό Επίπεδο.

Σκοπός του Συλλόγου είναι όχι μόνο το βάθρο και οι διακρίσεις αλλά και η δημιουργία σωστών και δυνατών χαρακτήρων με ήθος.